HELING VAN DE BAARMOEDER

Endometrioses, cystes, baarmoederhalskanker, laat het me even verduidelijken. Al sinds de Bijbel het ons wijsmaakte, dat Eva onder Adam moest slapen, onderdanig aan haar man. Maar ken je het verhaal van Lilith? De eerste vrouw van Adam? Neen, want dat werd uit de Bijbel geschrapt. ;) Zij vertikte het namelijk om onder Adam te slapen. Dus verzonnen ze maar een andere eerste vrouw. Generaties terug, toen vrouwen zelf bepaalden met wie ze naar bed gingen, kruidendrankjes maakte en mensen genazen. We werden verbrand, HUP, op de brandstapel of gestenigd want een vrouw die zomaar in haar kracht staat moet wel een heks zijn. Wij zijn moeder natuur, diegene die nieuw leven brengen, het woord van het Universum verkondigen. Onze baarmoeder is de plek van creatie waar het grootste creatieve proces plaatsvindt. Het is belangrijk dat we ons dit gaan herinneren. Elke ziekte , veroorzaken we zelf doordat we niet luisteren naar onze noden. We hebben seks met mannen die onze energie niet verdienen, we maken ons kleiner omdat de maatschappij dit wilt, we doen een job die meer energie vreet dan geeft. Je lichaam praat tegen jou dus luister. Doorheen de jaren zijn we onze waarde kwijtgeraakt. Kijk naar je generatielijn, je moeder, je oma, wat doen zij verkeerd? Neen je word niet gestraft, maar er wilt jou iets worden duidelijk gemaakt. Een simpel inzicht, het laten vloeien van de tranen is voldoende om de ziekte naar huis te sturen.

 

Op 12/10/2020 ging ik naar de gynaecoloog, ik had enorme pijnen en mijn regels waren onregelmatig. Hij vertelde me dat ik ongeveer zo’n 15 cystes had verspreid over beide eierstokken. Ik moest veranderen naar een pil met extra hormonen en afwachten wat het zou doen. Ik ging meteen aan de slag met mijn energiewerk en stopte volledig met de pil. Ik heb elke week mijn handen op mijn baarmoeder gelegd, ingetuned en tranen met tuiten gehuild. Niet mijn pijn, maar de pijn van de generaties vrouwen voor mij. Ik voelde het intense verdriet. Van huiselijk geweld, tot seksueel misbruik, tot een simpele 'jij bent niet's. Ik heb het gevoeld. Ik ben nooit bang geweest van de cystes. Ik waws ze namelijk zelf aan het vernietigen met liefde. Op 11/1/2021 vertelde de gynaecoloog verbaasd dat al mijn cystes verdwenen waren. Dat kon eigenlijk niet omdat ik met de pil gestopt was. Ik vond het een magisch tafereel. Diezelfde dag kreeg ik een cadeautje onvoorwaardelijke liefde van het Universum. Ik was 4 weken zwanger van kleine Lucia. Ik wist meteen die dag dat het een meisje was. Hoe ongepast mijn ego dit op dat moment ook vond lijken. Het was een cadeau. En ik heb het met 2 handen aangenomen. Zij was de laatste heling die nodig was voor mijn baarmoeder.

Liefste vrouwen, kijk naar wat je lichaam jou wilt vertellen. En als je het zelf niet weet, laat mij je er dan bij helpen. Liefs, een heks. <3